مشاوره خرید 09128189887
ارتباط با ما
همه دسته بندی ها

قیمت خرید پی ال سی زیمنس – لیست قیمت PLC زیمنس

تعداد نظرات: 0
مدل‌ های مختلف plc زیمنس
دسته بندی: آموزش ,

آشنایی با انواع مدل‌های PLC زیمنس و تفاوت و کاربرد آنها در مدار که به شما در درک انتخاب بهتر و دقیق‌تر پی ال سی مناسب کارتان کمک خواهد کرد.

درباره‌ی پی‌ال‌سی چه می‌دانید؟ پی‌ال‌سی کنترلر منطقی قابل برنامه‌نویسی و نوعی کامپیوتر صنعتی است که در صنعت و تجارت کاربرد فراوان دارد. از بهترین و باکیفیت‌ترین برندهای پی‌ال‌سی، پی‌ال‌سی زیمنس است که در مدل‌های گوناگونی تولید می‌شود. انواع پی‌ال‌سی زیمنس متناسب با نوع نیاز و نحوه کاربری و در جهت کنترل و مدیریت بهینه فرآیندهای صنعتی تولید می‌گردد. در ادامه مقاله با نمایندگی زیمنس لاله زار همراه باشید تا درباره‌ي مدل‌ های مختلف پی‌ ال‌ سی زیمنس و کاربرد آن‌ها بیشتر بدانیم.


آموزش نصب نرم افزار plc

پی‌ ال‌ سی چیست؟

پی‌ال‌سی که مخفف کلمه programmable logic controller می‌باشد یک کنترل‌کننده نرم‌افزاری می‌باشد. درواقع، پی‌ال‌سی نوعی کامپیوتر خاص است که برای کارکرد قابل‌اطمینان در شرایط خاص صنعتی، مثل دماهای بسیار بالا، رطوبت، خشکی و گردوخاک، طراحی‌شده است. همچنین پی‌ال‌سی‌ به‌منظور اتوماتیک کردن فرایندهای صنعتی طراحی‌شده‌اند. پی‌ال‌سی در قسمت ورودی خود، قادر به دریافت اطلاعات به‌صورت باینری و با استفاده از برنامه‌ای که از پیش در حافظه‌اش ذخیره‌شده، است. این اطلاعات دریافتی در پی‌ال‌سی پردازش‌ می‌شوند و نتیجه آن از طریق خروجی‌های دستگاه به‌صورت فرمان‌هایی به گیرنده‌ها انتقال می‌یابد.

درباره‌ی برند زیمنس چه می‌دانید؟

شرکت زیمنس یک شرکت آلمانی است که در سال ۱۸۴۷ توسط ورنر فون زیمنس تأسیس شد. امروزه شرکت زیمنس جزو کمپانی‌های صنعتی بزرگ و توانمند جهانی قرار دارد و محصولات تولیدی آن در حوزه الکترونیک و برق دارای طیف گسترده‌ای می‌باشد. ازجمله بهترین و باکیفیت‌ترین تجهیزات این شرکت می‌توان به اینورتر زیمنس و پی‌ال‌سی زیمنس اشاره کرد. پی‌ال‌سی زیمنس در زیرمجموعه‌ای بانام سیماتیک (SIMATIC) معرفی‌شده است و جهت استفاده در صنایع و کارخانه‌های مختلف به نقاط مختلف جهان صادر می‌گردد. همان‌طور که گفته شد، پی‌ال‌سی زیمنس مدل‌های مختلفی دارد. مدل‌های مختلف پی‌ال‌سی زیمنس دارای ویژگی‌های زیادی ازجمله عملکرد هماهنگ، استفاده راحت و مقیاس‌پذیری وسیع می‌باشند که باعث رضایت گستره مشتریان شده است.

به‌طورکلی شرکت زیمنس در حال حاضر یکی از قطب‌های صنعت در اروپا است. تمرکز این شرکت فعلاً بر روی طراحی و تولید محصولات باکیفیت در حوزه‌های مهندسی، مانند تولید انرژی، ساخت تجهیزات پزشکی و بهداشتی، زیرساخت‌ها، اتومبیل‌ها، اتوماسیون صنعتی است.

در ادامه مقاله به معرفی انواع مدل‌ های پی‌ ال‌ سی زیمنس می‌پردازیم.

خرید پی ال سی زیمنس

انواع مدل‌ های پی‌ ال‌ سی زیمنس چیست؟ و هرکدام چه کاربردی دارند؟

همان‌طور که در مطالب قبل گفته شد، در طبقه‌بندی محصولات زیمنس پی‌ال‌سی، در زیرمجموعه‌ی محصولات سیماتیک قرار می‌گیرد.

به‌طورکلی انواع مدل های مختلف plc زیمنس در چندین مدل تولید می‌شوند که عبارت‌اند از:

1. مینی پی‌ال‌سی زیمنس

مینی پی‌ال‌سی همان‌طور که از اسمش پیداست جزو کوچک‌ترین مدل‌های پی‌ال‌سی تولیدی برند زیمنس است. دربرند زیمنس، این نوع پی‌ال‌سی به پی‌ال‌سی لوگو معروف است. عملکرد این مدل از پی‌ال‌سی‌ها تا حدودی همانند پی‌ال‌سی‌های بزرگ می‌باشد، با این تفاوت که در ساختار این مدل از خروجی و ورودی‌های کمتری (حداکثر تعداد ورودی و خروجی 40 عدد) استفاده‌شده است.. با توجه به‌اندازه مینی پی‌ال‌سی از آن اغلب برای اتوماسیون مواردی مانند خطوط مونتاژ در کارخانه‌های کوچک‌تر، روشنایی در ساختمان‌های کوچک و یا حتی برای موارد سرگرمی استفاده می‌شود..

از انواع مینی‌پی‌ال‌سی می‌توان به پی‌ال‌سی S7-200 (مدل قدیمی) و S7-1200 (مدل جدید)، اشاره کرد.

مطالعه مقاله آموزش PLC زیمنس

پی‌ال‌سی S7-200:

این مدل یک مینی‌پی‌ال‌سی ارزان‌قیمت است که می‌تواند برای مقاصد کنترلی ساده به کار رود. ساختار این نوع پی‌ال‌سی‌ها به‌صورت یکپارچه یا کامپکت طراحی‌شده است ولی می‌توان ماژول‌های توسعه را نیز به آن اضافه کرد. همچنین برنامه‌نویسی این سری از پی‌ال‌سی‌های زیمنس توسط نرم‌افزار MicroWin STEP7 انجام می‌گیرد.

پی‌ال‌سی S7-1200:

شرکت زیمنس، نسل جدید پی‌ال‌سی‌های خود را تحت عنوان S7-1200 که جایگزینی برای S7-200 می‌باشد، به بازار عرضه کرد. این نوع پی‌ال‌سی توانایی کنترل پروسه‌های ساده را دارد. از ویژگی‌های این سری این است که S7-1200 به‌صورت کامپکت طراحی‌شده و در cpu های آن از پورت ارتباطی با شبکه اترنت صنعتی استفاده‌شده است و برنامه‌نویسی آن به‌وسیله‌ی STEP7 V10 انجام می‌شود.

پی‌ال‌سی S7-1200 در پنج مدل CPU1215C, CPU1214C, CPU1212C, CPU1211CPU و C1217CPU ارائه‌شده‌اند. یکی از فاکتورهای متمایزکننده این مدل‌ها، تعداد ماژول‌های ورودی و خروجی است که می‌توانند در کنار CPU قرار بگیرند.

برای خرید پی ال سی S7 1200 زیمنس روی کلمه لینک شده کلیک کنید.

 

نواع مدل های میتی پی ال سی

2. پی‌ال‌سی کامپکت

در این نوع از پی‌ال‌سی‌ها، عناصر اصلی مانند خروجی‌ها، بخش ورودی، پردازنده (CPU) و منبع تغذیه به‌صورت یکپارچه در کنار هم به یکدیگر متصل بوده و درواقع یک واحد تلقی می‌شوند. تعداد ورودی‌ها و خروجی‌های موجود در پی‌ال‌سی‌های کامپکت زیمنس تا 300 عدد می‌باشد و برای استفاده در پروژه‌های متوسط مثل پروژه‌های هوشمند سازی ساختمان و همچنین اتوماسیون کارخانه‌ها کاربرد دارند.

از انواع پی‌ال‌سی زیمنس مدل کامپکت می‌توان به S7-200 و S7300C، اشاره کرد.

پی‌ ال‌ سی S7-300C

این سری از پی‌ال‌سی‌ها همانند سری S7-300 می‌باشند. با این تفاوت که سری S7-300C در نوع کامپکت تولیدشده است و حرف C در انتهای این سری نشان‌دهنده کامپکت بودن آن است. قیمت این مدل نسبت به سری 300 ارزان‌تر است و امکان توسعه دادن و افزودن برخی ماژول‌ها به آن وجود دارد. این پی‌ال‌سی برای کاربردهای معمولی و ساده، مناسب است.

مدل‌ های مختلف plc زیمنس

3. پی‌ال‌سی ماژولار زیمنس (Modular)

بخش‌ها و عناصر اصلی این مدل از پی‌ال‌سی‌ها به‌صورت مجزا و جدا از هم هستند. البته در برخی مواقع می‌توان این اجزا و قطعات را در کنار یکدیگر قرار داد اما بازهم هیچ‌گونه اتصالی میان آن‌ها وجود نخواهد داشت.

قابلیت ساپورت کردن از ورودی و خروجی‌ها در این مدل از پی‌ال‌سی زیمنس نسبتاً بالا بوده و می‌تواند تا 2000 ورودی و خروجی را ساپورت کند. به همین خاطر می‌توان از آن در پروژه‌های بزرگ استفاده نمود.

 S7-300 و S7-1500 از انواع پی‌ال‌سی زیمنس مدل ماژولار قلمداد می‌شود.

پی‌ال‌سی S7-300:

پی ال سی S7300 زیمنس از پرکاربردترین مدل‌های تولیدی پی‌ال‌سی زیمنس می‌باشد که ازنظر کاربردی، برای پروژه‌های در حد متوسط که I/O قابل‌توجهی دارند مورداستفاده قرار می‌گیرند و با نرم‌افزار STEP7 برنامه‌نویسی می‌شود.

پی‌ال‌سی S7-1500:

سری جدید cpu های زیمنس تحت عنوان S7-1500 به بازار و صنعتیان ارائه‌شده است که اغلب در دستگاه‌هایی با سایز متوسط و رو به بالا کاربرد دارد. از ویژگی‌های این سری از پی‌ال‌سی‌ها می‌توان به کیفیت و کارایی بهتر و بالاتر، دارا بودن پورت ارتباطی پروفی نت، سرعت بالاتر، امکان برنامه‌نویسی با قابلیت‌های بالا، و خطایابی و نمایشگر آسان‌تر اشاره کرد.

انواع مدل های پی ال سی

4. پی‌ال‌سی رک

پی‌ال‌سی رک از دیگر انواع مختلف پی‌ال‌سی زیمنس است که نحوه کارکرد و عملکرد آن مشابه پی‌ال‌سی‌های ماژولار می‌باشد. تفاوت عمده این مدل با پی‌ال‌سی ماژولار، این است که در این مدل اتصال تجهیزات به ماژول مرکزی و نصب به‌صورت عمودی صورت گرفته است.

برای این مدل از انواع پی‌ال‌سی می‌توان تا ۵۰۰۰ ورودی خروجی در نظر گرفت. درنتیجه، پی‌ال‌سی‌های رک برای کاربرد در پروژه‌های بزرگ از مناسب‌ترین گزینه‌ها محسوب می‌شوند.

S7-400 ازجمله انواع پی‌ال‌سی زیمنس مدل رک به شمار می‌آید.

پی‌ال‌سی S7-400:

این مدل توسط نرم‌افزار STEP7 می‌توان آن را برنامه‌نویسی کرد و به‌راحتی قابل توسعه است و حوزه عملکرد آن وسیع است. این مدل در مقایسه با S7-300 دارای حافظه بیشتر و قدرت و سرعت پردازش بیشتری است و حجم زیادی از سیگنال‌ها را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

 پی‌ال‌سی S7-400H

این سیستم که به سیستم ریداندانت معروف است، دارای دو عدد CPU است که یکی از آن‌ها وظیفه پردازش برنامه را بر عهده دارد و دیگری به‌عنوان پشتیبان در کنار CPU اصلی قرار می‌گیرد.

اگر CPU اصلی به هر دلیلی دچار توقف شود، CPU پشتیبان وارد عمل شده و ادامه پردازش برنامه را انجام می‌دهد. درنتیجه پیاده‌سازی این سیستم باعث به حداقل رسیدن توقف پروسه می‌شود.

پی‌ال‌سی S7-400FH:

این سری نیز مانند S7-400 است و تمام ویژگی‌های S7-400H داراست. تنها تفاوت از مدل، که دو سری قبل ندارند، برخورداری از توانایی f-system است که به معنی کار در موقعیت‌هایی است که به درجه امنیت بالا نیاز دارند.

 پی‌ال‌سی‌های سری S5

این سری از انواع مدل‌های پی‌ال‌سی از اولین و قدیمی‌ترین پی‌ال‌سی‌های تولیدی شرکت زیمنس هستند که امروزه دیگر از چرخه‌ی تولید اتوماسیون صنعتی زیمنس خارج‌شده‌اند. اگرچه که برخی از کارخانه‌ها و صنایع قدیمی که در ایران مشغول به فعالیت می‌باشند همچنان از پی‌ال‌سی‌های سری S5 استفاده می‌کنند اما با توجه به این‌که قطعات مورداستفاده در این نوع پی‌ال‌سی به‌سختی پیدا می‌شود و نواقصی در ساختار آن وجود دارد خط تولید این محصول متوقف‌شده و دیگر وارد کشور نمی‌شود.

به‌طورکلی، این مدل پی‌ال‌سی انواع مختلفی دارد، که برخی از آن‌ها مانند S5-U90 یا S5-U95 به‌صورت کامپکت بوده و حوزه‌ی عملکرد محدود دارند اما برخی دیگر مثل S5-100 و S5-115 ماژولار بوده و در سیستم‌های کنترلی با ابعاد متوسط مورداستفاده قرار می‌گیرند. برای حوزه‌های عملکرد وسیع, نوع دیگری از پی‌ال‌سی‌ها به نام‌های S5-135 و S5-155 طراحی و تولید شد. برنامه‌نویسی پی‌ال‌سی زیمنس سری S5 به‌وسیله‌ی نرم‌افزار STEP5 انجام می‌گیرد.

انواع مدل های پی ال سی

لیست قیمت مدل‌ های مختلف پی‌ ال‌ سی زیمنس

توجه داشته باشید که باتوجه به نوسانات نرخ ارزی در کشور قیمت‌های زیر به صورت تقریبی بوده و برای اطلاع از قیمت دقیق باید سایت و فروشگاه مورد نظر خود را چک بفرمایید.

پی‌ال‌سی مدل S7-200

قیمت از ۷۵۶,۰۰۰ تومان تا ۲,۹۸۷,۰۰۰ تومان

پی‌ال‌سی مدل S7-300

قیمت بین ۰۰۰,۰۰۰, ۳ تا ۰۰۰,۰۰۰, ۳۲۲ تومان

پی ‌ال‌سی مدل S7-1200

قیمت از ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان تا ۶۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان

پی‌ال‌سی مدل S7-1500

قیمت از ۱۸,۰۰۰,۰۰۰ تا ۶۲۸,۹۵۱,۰۰۰ تومان

مینی‌پی‌ال‌سی

قیمت از ۱,۹۳۶,۰۰۰ تا ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان

نظرات

  1. وقت بخیر. ممنون از سایت و مطالب کامل تیم داماس. اگر ممکنه محتوایی در زمینه نصب نرم افزار plc هم داخل سایت قرار بدید.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

داماس